maanantaina, elokuuta 14, 2006

Taas kesä ohi

Tämä kesä meni taas hurjalla vauhdilla. Vastahan minä purin autosta tavaralastia Pyysumppuun, ja nyt jo sama uudestaan toiseen suuntaan. 4 kk meni hurahtamalla. Tällä kertaa viihdyin Raumalla entistä paremmin - nähtävästi maailmallaolo todellakin opetti meikäläistä sosiaalisempaan suuntaan.

Juho paiskii töitä Loviisassa ja etäsuhde kukoistaa. Mie kävin allekirjoittamassa yksiön vuokrasopimuksen Skinnarilassa, Lappeenrannassa, johon ollaan siis yhdessä muuttamassa. Voipi olla vain että yhteiset hetket tuossa asunnossa jäävät aika vähiin, jos mie säntään taas suuntaan X tekemään diplomityötä. Pelottaa suorastaan ajatella milloin seuraavan kerran päästään oikeasti yhteisen katon alle.

Nyt siis ennen uuteen asuntoon muuttoa pidän majaa jälleen vanhempien hoteissa Mikkelissä. Asunnottoman olo ei ole ihan niin ankea kuin voisi pelätä. Ennemminkin tämän ottaa hyvin ansaittuna kesälomalla loikoilemalla mökillä. Toistaiseksi aika on kuitenkin mennyt ystäviä tavatessa tukka putkella viilettäessä ympäri kaupunkia. Mutta eiköhän ne lomafiiliksetkin sieltä jostain taas löydy.

Ei kommentteja: