keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

Klara Wappen!

Minun PITI ottaa Vappu rauhallisesti ja nukkua vanhat univelat pois ja vähän varastoonkin uusia varten. Aina ei käy niin kuin suunnittelee... Perjantaina juhlittiin Annan synttäreitä hieman pitemmän kaavan mukaan - olin kotona aamuviideltä. Sunnuntaina harkitsin lähteväni Heidin ja Paten tupareihin/wappubileisiin autolla, mutta sain kuplavolkkarikyydin terassikauden avajaisten päätteeksi, joten sekin jäi vain hyväksi ajatukseksi. Niinpä sitten tupareista päädyimme baariin, baarista jatkoille ja jatkoilta kotiin sunnuntaiaamuna kl 10. Ja mie olin sentään ensimmäinen joka heräsi ja lähti kotiin... Jostain syystä tänään on ollut hieman väsynyttä porukkaa töissä. Hauskin huomio oli, että lappeenrantalaisen teekkariwapun voi kokea Raumallakin. Vappubileiden jokainen osallistuja oli vanhoja lappeenrannan teekkareita (+ yksi kylteri).

Mietityttämään Wapussa sai alkoholi ja sen aiheuttamat sivuvaikutukset. On yleisesti tiedetty tosiasia, että humalaiset ovat rasittavia. Nyt tänään on mukava muistella mitä kaikkea on mennyt avautumaan ja kenelle. En vedä paperipussia päähäni, sillä periaatteessa kaiken minkä tekee/sanoo kännissä, on pystyttävä tekemään selvinkin päin. Ongelmana on vain se, että jostain syystä kännissä sen kaiken sanoo samalle henkilölle vähintään 3 kertaa. Aivan kuin toinen ei tajuaisi kerrasta. Jos jokin aiheuttaa vappumorkkista, on juuri tämän jankkauksen muistaminen...

Tähän kuuluisi nyt varmaan perinteisesti vannoa, että en juo enää ikinä, mutta lievennetään sitä muotoon "tämä tyttö ei taida kännätä ihan hetkeen..."

Niin, ja loppujen lopuksi minä en (ainakaan muista) mitään supernoloa tehneeni...

Ei kommentteja: