lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Lähtö lähenee

Ja niinhän siinä kävi taas kerran: lähdön hetki alkaa olla käsillä. Sunnuntaina pakkaan pikkumazda-tilaihmeeni ääriään myöten täyteen ja käännän nokan kohti Raumaa. Maanantaiaamuna on ilmottauduttava Olkiluodon portilla kl 8 kädessä perusteellinen turvallisuustarkastuslomake, varmaankin Supolle (tai johonkin) lähetettäväksi.

Hurjan nopeasti meni tämä 2 kk täällä lappeen Rannalla. Enkä ole edes ehtinyt käydä moikkaamassa kaikkia niitä ihmisiä keitä olin ajatellut :( Noh, eihän tämä ole lopullista, tänne pääsee takaisin ainakin viikonlopunviettoon sillointällöin.

Raumalla odottaa Annan ja Miksun lisäksi 36 neliön saunallinen yksiö punavalkeasta rivitalosta keskellä metsää. Kaupunkiin on matkaa, mutta auton omistustarvetta on kompensoitu reilusti vuokran hinnassa :)

Viimeisiä hassuja kokemuksia lappeesta:
Tänään yliopiston ruokalassa mietin pitkään olinko sittenkin eksynyt lastentarhan ruokajonoon yliopiston sijaan. Ruokalistalla oli nimittäin MUSTAA pastaa (juu, sitä formulamakaroonia), ja lähes kaikki jonottajat kihisivät jännityksestä: "Tuotahan on PAKKO maistaa!" Samanlaista kihinää voisi odottaa lähinnä 4- vuotiaiden, ei heidän vanhempiensa ikäisten ihmisten keskuudessa.

Toinen erikoinen sattuma tapahtui äsken baarissa: Läksimme iltakävelylle Labraan, jonka sulkeuduttua suuntasimme naapurin G-baariin. Baarissa oli meno ylimmillään, mutta ensimmäistä kertaa minun nähteni julkiseen baariin on marssinut miehiä pelkkään pyyhkeeseen pukeutuneina (juu, ei ollut edes kenkiä jalassa!), lompakko pyyhkeen vyötäröltä pilkottaen. Okei, olenhan minä kuullut että jotkut tutut olisivat yrittäneet saada baarista saunakaljaa pelkässä pyyhkeessä, mutta ensimmäistä kertaa näin että yritys myös tuotti tulosta. Saunojat sulautuivat muun baariyleisön sekaan ongelmitta, ja harva edes veti suutaan hymyyn heidät nähdessään. Myönnetään, itse naureskelin tilanteelle vielä kotimatkallakin :)

Lupaus: Seuraavaan postaukseen ei tule menemään kuukautta, mikä oli lähellä päästä käymään tämän ja edellisen välillä.

Ei kommentteja: