torstaina, tammikuuta 12, 2012

Uutta elämää

Hupsista, lähes 3 vuotta edellisestä postauksesta :)

Viimeisen puolen vuoden ajan ajatus bloggaukseen paluusta on kutkutellut useampaankin otteeseen. Aina ajatus on kuitenkin kaatunut siihen, etten keksi mistä kirjoittaisin. Luen paljon, mutta kirjablogi ei ole minun juttuni. Luen nautinnon vuoksi, ja pelkään lukunautinnon katoavan jos yritän ylianalysoida kaikkea. Pointsit Sallalle hienosta lukupäiväkirjasta!

Matkustaminen on edelleen lähellä sydäntä, mutta tuntuisi hassulta kirjoittaa matkahaaveista, jotka eivät välttämättä koskaan tapahdu. Tai sitten kirjoittaa blogia vain pari kertaa vuodessa tapahtuneista matkoista. Tai työmatkoista.

Joku voisi pitää työtäni eksoottisen mielenkiintoisena, mutta ensimmäisen 10 minuutin keskustelun jälkeen mielenkiintoisuus karisee ja tämä on vain tavallista insinöörityötä. Istumalihaksia ja pilkuntarkkaa raportointia.

Jäljelle jää enää sydäntä lähellä oleva asia, käsityöt. En koe itseäni mitenkään hyväksi tai aikaansaavaksi niiden suhteen, mutta ehkä niistä voisi kirjoittaa oppimisprosessina. Tai sitten sekoitan kaikki aiheet ja kirjoitan mistä milloinkin. Ei kai sillä ole väliä, kunhan kirjoitan!

Ei kommentteja: