perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Matka jatkuu

Tultiin tanaan aamulla seitsemalta takaisin Kualalumpuriin, kaytiin ihmettelemassa huisin korkean Petronas Towerin (vuoteen 2003 asti maailman korkein rakennus) nakoalatasannetta, Petronasin aivopesu- tiedepuistoa ja kulkuyhteyksia Thaimaahan.

Tassa vaiheessa reissua matkavasymys alkaa jo sen verran painaa, ettei jaksa ihan kaikesta aina saastaa ja saataa, niin paadyttiin sitten ottamaan lentoliput Bangkokiin ja nukkumaan viela yksi yo taalla Malesiassa. Air Asian lennolle vuorokauden varoitusajalla tuli hintaa 60 euroa per nuppi, eli ei kovin paha... Nopeaa siirtymista Bangkokiin puoltaa myos se, etta Juhon tarvitsee pikimmiten hankkia lento Seouliin, ja se onnistuu helpoimmin Bangkokista matkatoimistosta... Eli huomenna iltapaivalla olemme toivottavasti perilla :)

Malesian rautatiet ei ole ihan samaa tasoa kuin Koreassa tai edes Kiinassa, joten muutaman sadan kilometrin matkaa taitettiin viime yona 8 tuntia, tarisevassa, hytkahtelevassa ja kolisevassa junassa... Vaunut itsessaan ovat aika uusia (leimat oli vuodelta 1992), mutta raiteet itsessaan on nahneet parempia paivia. En suosittele junamatkaa Malesia - Singapore valille.

Ei kommentteja: