sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Unohduksissa Bangkokissa

Miut on selvasti unohdettu, kukaan ei kommentoi... Nyyh! Noh kuitenkin, nyt olemme viettaneet vuorokauden Bangkokissa, syoneet thairuokaa ja ihmetelleet tummaihsoisia suurisilmaisia thaikkuja. Eilen illalla kavimme iiihanassa 4 euron jalkahieronnassa ja iltakavelylla pahamaineisella Khao San Roadilla. (Majatalomme on siina ihan kulmilla, kuitenkin rauhallisella kadulla) Khao San ei vastannut aivan mainettaan, ei ollut ollenkaan villi meininki. Vaikka varivaloja, kauppiaita, baareja ja turisteja riittikin, ei meininki ollut ollenkaan niin hurjaa kun olin kuvitellut. Joko katu on rauhoittunut hurjista vuosista, tai sitten maine on vain mainetta...

Tanaan veimme 6 kg pyykkeja pesuun, ostimme junaliput etelaan huomiselle ja ihmettelimme viikonloppumarkkinoita. Markkinoille pitaa tulla viela takaisin 3 viikon paasta kun on aikaa ja laukussa tilaa ostaa matkamuistoja :)

Huomenna siis suuntaamme kohti Koh Taota, ensin yojunalla ja sitten siita viimeiset 100 km lautalla. Varasimme Taolta bungalovin 6 yoksi. Toivottavasti saamme siihen ajankohtaan myos suomalaisen sukelluskurssin, jonka jalkeen voisimme jatkaa naapurisaarelle taydenkuun pippaloihin :)

Tanaan tuli myos tehtya hankintoja - perus reppureissaajan uniformuun kuuluvat puuvillaiset lokapoksut, kokoa one size, fits even ME!!! seka parit puiset korut. Nama housut on niin mukavat, etta naita pitaa kayda ostamassa viela parit lisaa, Juholle kanssa...

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Heips! :) Ja höpöhöpö, ei teitä kukaan ole unohtanut, senhän huomaa jo blogin kävijämäärästä ;) Minä ainakin oikeastaan joka päivä kurkkaan mitä olette puuhailleet! :) Mutta olevinaan ei sitten ole aikaa kirjoittaa mitään kommentteja! Täällä on kyllä nyt vähän kiireistä aikaa kun tässä viikon sisällä pukkaa kaikki pahimmat kouluhommat yhtäaikaa päälle! Mm. kandityön esitys on torstaina ja opponointi... Saa nähdä mitä mieltä ovat minun tuotoksesta... :) Minä itse olen siitä aika ylpeä! Mikä on aika harvinaista minun kouluhommissa... :)
Upealta kuulostaa teidän reissailut kyllä! :) Aika kateellinen oon!! :) Olin kyllä jo vähän huolissaan että adoptoitte sieltä vielä jonkun kodittomaan lapsen, vaikka Kambodzasta niinkuin Angelina Jolie... :) Se oiskin varmaan kiva tuliainen kotiin... :) Sitä minä vaan noista teidän puuhista ihmettelen että miten kummassa teillä on matkalaukussa tilaa ostaa vielä tavaroita? Ootteko heittäneet kaiken entisen jo roskiin? :)

Nyt minä palaan lukemaan tenttiin ja toivotan teille lämpöisiä ja leppoisia lomapäiviä! :)

Marja V kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Marja V kirjoitti...

Niin ehdin jo kirjottaa, että sun pitää laittaa laskuri, mut onhan sulla tossa laskuri, et voit seurata, miten paljon tääl käy porukkaa. Harvemmin on mitään kommentoitavaa. :)