keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Kotielämää

Nyt on reilu kuukausi takana kotiinpaluun jälkeistä elämää Suomessa. Kaunis kevätpakkanen on vaihtunut loskapaskaan, ja mieliala korreloi usein sään kanssa. Väsyttää, masentaa, laiskottaa ja pahimpina päivinä vielä itkettääkin... Ja mies on siellä kaukana, eikä ehdi halimaan edes virtuaalisesti :(

Arkirutiiniin mahtuu tenttiinlukua (ainakin pitäisi mahtua...), mökillä aitan rakentamista isukin apuna sekä kirjojen lukemista. Liikkumista olen yrittäny lisätä kävelemällä oman asunnon ja vanhempien välistä 2 km matkaa aina kun ei laiskota liikaa ja tee mieli mennä autolla... Vanha uinti-harrastuskin virkosi henkiin, ja nyt käyn parhaimmillaan kauhomassa 5 km viikossa.

Tänään varmistui asuntotilanne Rauman Pyysumpusta - vuokrasopimus alkaa 16.4. vaikka työt alkaakin vasta 24. päivä. Parempi kuitenkin maksaa puolen kuun vuokra, kuin pyöriä viikko muuttokuorman kanssa kavereiden nurkissa... Eli reilun 2 viikon päästä pitäisi siis ottaa suunta kohti Lounais-Suomea. Sitä ennen olisi kuitenkin Lappeenrannassa pari tenttiä vielä suoritettavana... Paljoa jaksaisi kiinnostaa, mutta pitäisi pinnistää, sillä sen jälkeen puuttuu tutkinnosta enää 3 tenttiä :) (ja diplomityö...)

Ei kommentteja: