sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Kaukomatkailua, osa 2

Jottei elämä kävisi liian yksitoikkoiseksi lumisessa Mikkelissä, olen pitänyt tiivistä yhteyttä lähikaupunkeihinkin. Viime viikolla vietin 2 päivää Lappeenrannassa, tänään kävin (taas) Kouvolassa, ja huomenna ja keskiviikkona olisi matka taas kohti lappeen Rantaa. Lauantaille sitten ehkä kaukomatka Espooseen asti.

Eli elämä ei pääse käymään liian tasaiseksi. Koreasta käsin ajattelin, että sitten Mikkelissä teen sitä, tätä ja tuota, kun olen päivät kerta ihan vapaa... Niin niin! Jostain aikataulu vain näyttää täyttyvän asioista, ja lopulta joutuu karsimaan puolet pois. Rauhalliseen lepäämiseen ja opiskeluun sain käytettyä 2 ensimmäistä viikkoa, sen jälkeen jäljelle jää vain tyhjä käsi. Minne kaikki aika oikein katoaa? Junassa ja autossa istumiseen viikottaisten lähikaupunkimatkojen välillekö?

Vanhoja kavereita on toki ihana nähdä pitkästä aikaa, mutta kun ei hekään sitä kaikkea aikaa saa kulutettua. Ennemmin sitäkin joutuu jo ihmettelemään ketä kaikkia ehtii nähdä minkäkin visiitin aikana. Aikas outoa... Mutta ehkä tähän aikatauluelämään on vain totuttava, 10 viikon totaalisen aikatauluttomuuden jälkeen... Hankittava kelloon uusi ranneke ja patterit...

1 kommentti:

Lz kirjoitti...

..vauhdikasta menoa! =D