keskiviikkona, marraskuuta 16, 2005

Uusia kuvia

Sainpa taas uuden setin kuvia nettiin tylsän luennon kunniaksi... Eli TÄÄLTÄ löytyy siis edelleenkin linkki kuvasivulle.

Uusia otoksia on siis tuo Part 3, sisältää kuvia loka-marraskuulta, viimeisimpänä mm. meidän viikonloppureissu Seouliin.

Riisin sadonkorjuu- linkistä löytyy muutama kuva ystäväni SeMiNan isovanhempien maatilalta loka-marraskuun vaihteessa kun Mina ja kämppiksensä Nicole olivat auttamassa sadonkorjuussa. Huomioikaa erityisesti korealainen traktori!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaipäivää täältä ensipakkasista :)

Ajattelin vaan ihmetellä ääneen noita kuvia! Olen huomannut että melkeinpä jokaisessa ihmiskuvassa kuvan henkilöt näyttävät jotain sormimerkkejä! Onko tämä joku paikallinen villitys??? Minun mielestä pöljän näköistä, mutta ilmeisesti heidän mielestä trendikästä? ooomituista... :)

Mutta palaanpa sitten takaisin läksyjen pariin.... 0:-)

Terkkuja! :)

Katereen kirjoitti...

Konnalle:
Se on nimenomaan paikallinen villitys. Kaikki kuvat ovat nimenomaan poseerauskuvia, ja harva poseraa ilmaan sormimerkkejä. Kuuluu vähän samoihin perinteisiin kuin meillä "sano muikku" No - täällä sanotaan "kimchi" (täkäläinen ruokalaji). Mitään syvempää merkitystä nuilla somimerkeillä ei taida olla, vaikka britit saattaisikin olla toista mieltä...