perjantaina, heinäkuuta 08, 2005

Juttukaveri

Kommentteja saa laittaa edelleenkin, löytyy aina jokaisen tarinan alalaidasta "0 comments"- kohdasta... Valitettavan usein se luku on tosiaan 0. Nyt muutama päivä sitten piristi kovasti kun huomasin että Mia oli käyny jättämässä terveisiä =)

Mutta varsinaiseen asiaan: mie sain juttukaverin. Yksi meijän mukavimmista harjottelijapomista mokoma valmistui ja lopetti työt, niin sen tilalle tuli espanjalainen Jose, joka nähtävästi kijottaa väikkäriä. On kuulemma ollu täällä vuoden töissä muutama vuosi takaperin ja silloin oppi vähän ranskaa, mutta ei puhu sitä vieläkään järin paljon. Sielujen sympatia syveni entisestään kun huomattiin asuvamme samassa talossa ja aamuisin odottelevan samaa bussia pysäkillä, jossa kaikki muut höpöttävät keskenään ranskaa. On muuten ihan Saaralle sopivannäköinen mies, semmonen tumma pitkätukkainen =) Mutta taitaa olla vähän väärältä alalta - miultakin meni kokonaan yli hilseen sen väikkäriaihe, mutta jotenkin se liittyi partikkelien liikkumiseen ilmassa virtausten mukana.

Nyt alkaakin sitten kesän kiireisin pariviikkoinen. Tk palaa tänään Barcelonasta pariisiin ja viipyy keskiviikkoon, keskiviikkona tulee Juho ja viipyy seuraavan viikon perjantaihin, jolloin puolestaan tulee vanhemmat kylään... Taitaa unet jäädä kohtuullisen vähille =)

Koreaan lähtö taitaa aikaistua parilla päivällä, kun sieltä tuli informaatiota että toivoisivat meijän tulevan jo 25.8. maissa. Nettisivuilla vain luki, että asuntola aukeaa 28.8, niin eihän sitä lentoa kehdannut sitä aikaisemmaksi ottaa ja hotellissa asua. Nähtävästi lentojen muuttaminen tulee pari kymppiä maksamaan, mutta ei voi auttaa...

Ei kommentteja: