maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

Suomalais-englantilainen juhannus

Joo, juhannusaatosta ei voi paljoa sanoa. Meni istumiseksi ja odottamiseksi. Lento Pariisista Englantiin oli liki 3 tuntia myohassa, joten saavuin sitten Coventryyn joskus puolenyon aikaan juhannusyona kamalaan kaatosateeseen. Onneksi Emmi ja Antti oli vastassa =) Sitten kesti viela jokunen tovi ennen kuin oltiin Nottinghamissa ja maltettiin kayda yopuulle kaikelta hopottamiselta...

Lauantaina oli alunperin tarkoitus lahtea kaymaan Walesissa, mutta sateinen ilma ajoikin meidat lahikaupunkiin ostoskeskukseen ihmettelemaan alennusmyynteja. Illaksi palasimme takaisin Nottinghamiin ja teimme paikallisen pubikierroksen. Nayttavin baari oli ehdottomasti vanhasta kirkosta tehty yokerho (juu, kuulostaa uskomattomalta etta moista tapahtuisi Suomessa), mutta liian luja musiikki ajoi meidat Englannin vanhimpaan pubiin ja isoaidin vieraskamari- tyyppiseen oleskelutilaan. GinTonickaan ei ollut pahan hintainen siella. Lahtemattoman vaikutuksen teki myos goottipubi, jossa tunnelma ei ollut liian pelottava, eika musiikkikaan kovin lujalla. Ruokalista sisalsi "ruokia, joiden puolesta kannattaa kuolla" ja juomina mm. 7 kuolemansyntia. Olisin kovasti halunnut maistaa fish & ships, mutta niilta oli kalat lopussa... Niinpa sitten otin jonkun piiraan, en tieda munuaisia vai mita olivat, mutta ihan maukasta joka tapauksessa...

Loppuillaksi paadyimme sitten Emmille ja Antille tyhjentamaan heidan viinavarastoaan, mika sujuikin oikein rattoisasti =D Kello taisi olla aamulla jotain 5-6 maissa (miun kellot oli edelleen Ranskan ajassa) kun uni viimein kellisti sitkeimmankin juhlijan.

Sunnuntaina aurinko sitten paistoi kuin viimeista paivaa, mutta olo ei ollut kaikkein retkimaisin ei minulla, saati sitten kuskilla =D. Niinpa paadyimme sitten Nottinghamiin sunnuntaishoppailulle. Emmi vanhana vaatemyyjana bongasi miulle kassin taydelta vaatteita - nyt voinkin hyvalla omallatunnolla jattaa Pariisin alennusmyynnit valiin.

Illalla olo tokeni sen verran, etta laksimme ajelulle Newstead Abbeyn luostarimaisemiin ja Sherwoodin metsaan. Metsasta ei loytynyt Robin Hoodia eika iloisia veikkoja, mutta oli se silti nakemisen arvoinen paikka. Keskustammi oli niin iso, ettei mahtunut valokuvaan =) Puunrungon ymparysmitta oli 10 metria, ja ikaa vanhuksella oli tuhatkunta vuotta.

Eli oikein mukava juhannus siis...kertakaikkiaan mahtava viikonloppu, kiitokset siita Emmille ja Antille!!!

Ei kommentteja: