keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2005

Puujalkajuttuja

Taman viikon viimeinen tyopaiva puolivalissa. Huomenna on Ranskan itsepaisyyspaiva, joten to ja pe on lomaa. Tero lahti aamuvarhain takaisin kohti suomea, heratys oli taas 04:30. Sain onneksi edes vahan torkuttua viela sen jalkeen. Jostain syysta silti vahan vasyttaa, eika tyot (jalleen kerran) oikein napeksi. Juho tulee illalla ja viipyy reilun viikon. Englanninpuhumisenkin taito taas otti takapakkia, kun on puhunut monta paivaa lahes pelkastaan suomea. Tai sitten tanaan on vain muuten niin epasosiaalinen olo, ettei kiinnosta jutella millaan kielella. Halia kaipaa!

Tero hajotti Disneylandissa jalkansa ja jatkoi matkaa buranan voimin. Eilen sitten oli miun vuoro, uusien housujen saumat hankasi sisareidet verille, eika nyt ole kavely yhtaan kivaa. Oli meita sitten siina kaksi vammaista... Toivottavasti Juho tuo Bepanthenia Suomesta, tavan aloevera- naamarasva kun ei nuihin jalkoihin paljoa auta. Ei varmaan tule nyt tana viikonloppuna kaveltya kovin paljoa (toivottavasti), se kun on niin hidasta ja hankalaa.

Sellaista piti sanoa viela tuosta Tk:n vierailusta, etta meni yllattavan kivuttomasti. Ei luulisi akkiseltaan etta pienen huoneen jakaminen puolitutun ihmisen kanssa sujuu niin ongelmitta, joten olin varsin yllattyny kun kertaakaan koko viikon aikana ei tullu fiilista "painuisi tuokin nyt jo hemmettiin taalta". Yleensa kaipaan omaa tilaa ymparilleni enemman kuin sita on jaossa, mutta kerrankin kaikki meni nappiin!

Viela yhdet vieraat saan Suomesta. Muutaman paivan paasta vanhempieni lahdosta tanne tulee vanha partiokaveri Ulla miehensa kanssa =). Kiva nahda heitakin piiiitkasta aikaa, viime kerrasta onkin jo ainakin 2 vuotta!

Ei kommentteja: