sunnuntaina, joulukuuta 25, 2005

Erilainen joulu

tuli todellakin... Alunperin meillä oli ajatuksissa romanttinen illallinen, jokiristeily ja yöpyminen vähän paremmassa hostellissa joulun kunniaksi... Toisin kävi. Hostellissa saimme 2 hengen privaattihuoneen sijaan 8 hengen dormitoryn kerrossänkyineen, tosin siellä ei ole ketään muita meidän lisäksemme... Alakerrassa sijaitsee joku vanhainkodin tapainen, jonka herttaiset asukit pyörivät portaissa ja talon pihassa päivät pitkät.

Jokilaivaristeily siirtyi joulupäivälle ajanpuutteen vuoksi, ja osottautui mainettaan mitättömämmäksi. Eli aika mitäänsanomaton setti oli. Ilmassa oli sen verran vielä nokea, että keskustan alueella hengittäminen teki tuskaa, joten laivan kannellakaan ei juuri tullut oltua. Missään muualla maailmassa en ole moiseen savusumuun vielä törmännyt (vaikka toki niitä jossain sentään esiintyy muuallakin...)

Jouluaaton kohokohta oli jo eilen mainittu ruoka Ikeassa - pihvipäivällinen hienossa ravintolassa vaihtui jostain syystä mauttomaan riisi- possuateriaan ja yli-imelään teehen. Ja kaiken huipuksi emme kumpikaan olleet saaneet hommattua toisillemme joululahjoja... Onneksi sentään Mikkelistä Koreaan lähetetyt joulupaketit oli mukana, joten aattoilta ei sentään jäänyt ihan lahjattomaksi. Myös vierailu Emilyn luokse peruuntui lähinnä omaa laiskuuttaan - 3,5 tuntia suuntaansa on päiväseltään aika pitkä reissu lähteä morjestamaan kaveria.

2 kommenttia:

Kotiväki kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

ankka kirjoitti...

Ikean ruoka kunniaan!

Nyt toki, kun Ikea maahan on muutettu, ei sillä ole niin suurta merkitystä. Mutta muissa maissa kyllä.

www.uniproje.vuodatus.net