maanantaina, syyskuuta 05, 2005

Gone with the wind

Ilmasto on muuttunut. Eilen ja tänään on ollut enää 24 astetta lämmintä, mikä tuntuu melkein kylmältä. Eilen istuin melkein koko päivän asuntolan ulkorappusilla pelaamassa, tekemässä läksyjä ja läiskimässä sulkapalloa.

Eilisen ja tämän päivän aikana tuuli on koko ajan pikkuhiljaa voimistunut, mikä tekee säästä entistä miellyttävämmän. Kovin paljoa miellyttävämmäksi ei voi enää kuitenkaan mennä, sillä nyt jo ovet paukkuvat ja verhot heiluvat tuulessa. Taifuuni on tulossa.

Nähtävästi tällä hetkellä Japanin päällä riehuva taifuuni Nabi , jonka on ennustettu suuntaavan seuraavaksi tänne päin. Pahimmillaan Nabi taisi olla samaa vahvuusluokkaa kuin Amerikassa riehunut Katrina (kuolleiden määrää ei olla saatu vielä laskettua, mutta lasketaan kuitenkin tuhansissa) Nabi olisi siis voimakkain taifuuni Koreassa kautta aikojen. Nähtävästi se on kuitenkin jo puhaltanut pahimman tehonsa pois, joten ainakaan paikalliset eivät näytä muuttavan käyttäytymistapojaan muuten kuin kantamalla sateenvarjoa aurinkoisellakin säällä.

Elisiis jos miusta ei kuulu pariin päivään mitään, niin tuuli on minut vienyt =)

Ei kommentteja: