keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Lähtöjännitystä

Muutama tunti aikaa lähtöön =D tänä iltana junailen itteni Helsinkiin, josta sitten huomenna lennämme Frankfurtin kautta Seouliin ja edelleen junalla Taeguun. Pakkaaminen on yllättävän hyvällä mallilla - tavarat on lajiteltu, vaikkei mitään ole vielä laukkuun heitettykään. Yleensä olen tässä vaiheessa puoli tuntia ennen lähtöä O:-) Tosin 3 housut olisi vielä lyhentämättä ja pari paitaakin pitäisi koittaa ommella... Eli tekemistä riittää.

Tämä reilun viikon loma Suomessa on tehnyt hyvää. Olisi saanut olla vähän pitempikin, vaikka kuukauden, niin olisi ehtinyt rauhoittua enempi. Nyt on joutunut juoksemaan Helsinki-Mikkeli-Lappeenranta- väliä pää kolmantena jalkana ilman kunnollisia lepopäiviä välissä. Mutta ainakin parina yönä on tullut nukuttua iki-ihanat 8 tunnin yöunet =D Alkoivat Pariisissa olla harvinaista herkkua meikäläiselle.

Korean sää näyttää tällä hetkellä oikein mukavalta näin elokuiseksi - 28-31 asteen pinnassa pyörivät päivälämpötilat tekevät nannaa meikäläisen pohjoiselle kropalle...

Viimeinen jännitettävä asia tälle päivälle on huominen lento - matka toiselle puolelle maapalloa ei voi olla mukava ahtaassa lentokoneessa... mutta kai siitäkin selviää!

Ei kommentteja: